2012. február 23., csütörtök

Bükfördői 5 csillagos luxus fapados áron 2éj 3nap - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

A Birdland apartman Bük-fürdőn a Birdland Golf and Resort környezetében található! A festői szépségű táj, a nyugodt, csendes környezet ideális az üdülni, pihenni vágyó párok, családok, barátok részére. A Birdland Villapark területe 24 órás védelmet élvez, az apartmanhoz saját gépkocsi beálló tartozik!
Luxusapartmanunk  tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik.
1-4 fő befogadására alkalmas. A hatalmas teraszról megcsodálhatjuk a 18 lyukú golfpályát és a teniszakadémiát. Az apartman teljesen felszerelt: TV, széf, klíma, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, tea és kávéfőző, hajszárító található! Ágyhuzatot, illetve törülközőt hozni kell!
Árak: 10. 000ft/ éj/ apartman, ezen aukción 2 éj 3 napra licitálhatsz. Ha több éj érdekelne találsz az aukcióim közt.
Az apartmanba látogatók 50% -os kedvezményes áron látogathatnak a Birdland Resord&SPA wellness részlegébe! Ahol termálmedence, úszómedence, gyermekmedence, élményfürdő és több mint 10 féle szauna található!
A végtakaríttást mindenki maga intézi, ha ez nem megoldható 5000ft plussz költséget számítunk fel-ezt kérlek jelezd ha kéred, és teszek fel aukciót.
Az időpontot mindenki maga választja, de mielött leütnéd kérlek jelezd nekem a kérdések és válaszokba, hogy megtudjam nézni hogy még szabad-e az időpont. adáskor rendezendő.
Foglalónak 20% előleget kérek áttutalással, a többi a helyszínen kulcsáttadáskor.
Bármely kérdésre szívessen válaszolok.



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 20:57
. Bükfördői 5 csillagos luxus fapados áron 2éj 3nap - Jelenlegi ára: 20 000 Ft