2011. szeptember 20., kedd

FOTOSHOW, KÉPVETÍTÉS, VIDEÓ esküvőre, szülinapra!! - Jelenlegi ára: 5 790 Ft


Profin összeállított fotoshow elkészítését vállaljuk
rövid idő alatt, elérhető áron!
Mi az a fotoshow?
A fotoshow egy képekből összeállított 1-10 perces videó, melyet az alkalomhoz illő zenék és a változatos képátúsztatások tesznek még színesebbé és élvezhetőbbé. Egy ilyen videó garantáltan feldobja minden esemény hangulatát, legyen az esküvő, születésnap, ballagás, szalagavató vagy bármilyen más rendezvény.
Milyen formában kapom meg az elkészült videót?
A fotoshow-t DVD-n vagy az internetről letöltve is átveheti. Kérésre akár HD minőségben is megkaphatja. Személyesen átvehető Budapesten, de pár nap alatt postán is célba ér. Az elsőbbségi, ajánlott postaköltséget mi álljuk és garanciát vállalunk a célbaérkezést illetően is!
A rendelés menete:
Miután leütötte az ajánlatot, elküldünk Önnek egy minta fotoshow-t és ha érdekli megbeszéljük a részleteket az Ön videójával kapcsolatban is. Csak képekre (és zenére, ha van) lesz szükségünk!
Garancia:
A vatera szabályzata miatt külső hivatkozást, mintavideót nem linkehetek be, de garantálom, hogy nem fog csalódni az elkészült videó minőségében. Ha mégis elégedetlen lenne a példa fotoshow-al, önként elállhat a megrendeléstől!
Többen még kedvezőbb:
Ha továbbítja ismerősének és Ő is rendel, mindketten 1. 000 Ft-al kedvezőbben vehetik igénybe a szolgáltatást! Természetesen, ha Ön rendel 2 videót, szintén él az 1. 000 Ft-os kedvezmény videónként!
Ha bármi kérdése van még, tegye fel bátran!



Jelenlegi ára: 5 790 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 18:00
. FOTOSHOW, KÉPVETÍTÉS, VIDEÓ esküvőre, szülinapra!! - Jelenlegi ára: 5 790 Ft